lördag 16 maj 2009

Tid


Sent inlägg denna kväll, har varit ute och firat mamma Barbro som fyller 69 idag. Ett år kvar till 70. Tänk vad åren går snabbt.

På den här bilden är mamma förmodligen 34 år, vilket innebär att hon är 12 år yngre än vad jag är idag. Det är jag som är den peparkakstuggande killen i kalsonger som avnjuter ett sommarlov. Min tidsuppfattning var då att livet var oändligt. Kidde syns långhårig vid fönstret i AIK-tröja (eftersom jag höll på Djurgården) i Storstugan ute på Gällstaö. Märkligt det där med tid.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Att du höll på djurgården Tomas! Det kom jag inte ihåg.Kidde

nanna74 sa...

Skicka en grattishälsning från mig nästa gång du pratar med "babsan" !! Hon har behållit sin ålder med heder, hon har inte förändrats så mycket! Kram Susanne

Tomas sa...

jodå, hjärtat fanns hos djurgårn, men jag hade en bajenperiod.

Tomas sa...

minns att man var tvungen att hålla på bajen i klassen och därför tvingades jag väl mer eller mindre

Tomas sa...

jag minns inte heller att du höll på aik förrns jag fick se tröjan, kidde. minns också dig som djurgårdare

Anonym sa...

Samma här aik var bara en jättekort period.

Anonym sa...

Men kalsongerna ser ju ut som du höll på Italien? /BP