onsdag 8 april 2009

Bilder

Påsklovet fortskrider och jag gräver vidare i minnenas arkiv. Här är en blyertsteckning utan namn som Mischa gjorde i 9:an. Jag häpnar över insikten i känslan som bilden rymmer. Jag tycker att den är väldigt avancerad för att komma från en femtonåring.Hon brås kanske på sin far som gjorde den här akvarellen 1984, i god samtidsanda. Lite Cullberginspirerat?


"Dränage, 1984"

En botglömd bild från 1984 när jag förmodligen sitter och tampas med någon novell eller dikt. Idealet var det bohemiska konstnärliga.

5 kommentarer:

nanna74 sa...

vilka konstnärstalanger ni har i familjen. Du ser verkligen ut som en författare där du sitter med allvarlig blick och vinglaset i handen! Hoppas du får en skön påsk!!

missantrop sa...

OMG, den dar bilden hade jag glomt bort! Den paminner lite om dig nar du var skinny under punktiden! :) precis hemkommen fran en bar! hoppas allt ar bra (gratis internet fran hotellet) manga kramar! Missantrop

tenderbeat sa...

En gång poet alltid poet.
Jag skrev dagbok som trettonåring och jag skriver än:)
Fin bild.

Tomas sa...

Glad påsk, Susanne!

tenderbeat sa...

Såg först nu att du satt i morgonrock med vinglaset. Ja, en sann poet må jag säga...