torsdag 18 december 2008

Miljoner rullar julpapperStressen inför jul har börjat hos gemene man, önskelistor ska gås igenom, prylar och pengar ska byta ägare, mat ska handlas in i överflöd. Miljoner rullar julpapper, och tusentals mil med presentsnören ska lindas runt paketen. Julhandeln ska slå rekord och vi ska av ett glatt nyhetsankare i Rapport få höra att vi konsumerar mer än någonsin.

Jag stoppar ned fem Alladinadaskar i korgen, tar ett par extra glitterrullar och röda blockljus då jag är och snabbunkrar på ett knökfulla Willys.

Jag kommer att tillåta mig att dricka hur mycket julmust som helst, att bre extramackor innan sängåendet. Jag kommer att tänka att det här tar jag itu med efter nyår, "under Jul måste man få unna sig".
När vi är lediga lyssnar vi på Christer Sjögrens och Charlotte Perellis nytolkningar av klassiska jullåtar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men gu va fint! Att få snaska sig mätt, konsumera, inte arbeta och bara mysa! Helt enligt dina principer. Och vad vore en jul utan Christer o Carola - de kristnas fanbärare! /JS

Anonym sa...

är inte säker på att jag är bekväm med detta: är inte du en rockstjärna?

Tomas sa...

Rockstjärna, neeeeh

Anonym sa...

instämmer i BPs kommentar:är inte du en Iggy-älskare?
Spiegels sista basist

Tomas sa...

Tenderbeat: VA???

Anonym sa...

Har inget med denna diskussion att göra. /BP